Община Сливен ще си партнира с новоучредената структура на КРИБ в града

24.02.2016

Заместник – кметовете Румен Иванов и Стоян Марков присъстваха днес на официалното учредяване на регионалната структура на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ в Сливен. Регионалната структура на КРИБ в града ще обедини над 30 местни фирми от различни сектори на икономиката, като основната цел на структурата ще бъде да подпомага местния бизнес в партньорство с местната власт. За председател на новоучредената структура беше избран бизнесменът Калоян Ганев, а за негов заместник - Валя Колева.

Зам.– кметът Румен Иванов приветства новото начинание, което ще обедини усилията на бизнеса с тези на общинска администрация, за да се превърне Сливен в по-добър за живеене град, с по-висок стандарт и с повече разкрити работни места. „Имате подкрепата на местната власт за всяка инициатива и предложения, които ще помогнат за реализирането на общите ни цели и за привличането на инвестиции в региона”, каза още той.

По думите на зам.-кмета Стоян Марков, бизнессдружението може да има в лицето на общината един стабилен партньор за осигуряване на нормална бизнес среда, в която да се работи за постигането на добри резултати.

Сред гостите на събитието бяха още областният управител на Област Сливен Татяна Петкова, представители на сливенски фирми, на Дирекция „Бюро по труда” и др.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност
Хаджията - Гид на Сливен