Делегация от побратимения руски град Воронеж ще посети Сливен

29.06.2016
Делегация от побратимения руски град Воронеж ще посети Сливен

Делегация от побратимения руски град Воронеж ще посети Сливен на 30 юни. Визитата е в рамките на организираната от Националното сдружение на общините в Република България 9-та среща на побратимените градове от България и Русия. Тази година превърналото се вече в традиция събитие се провежда в Община Добрич - официален домакин за нашата страна и е под надслов ”Устойчиви, безопасни и жизнени градове – рационални и грижовни общини”.

В делегацията са Александрович Глазев, заместник-кмет, ръководител на апарата на администрацията, и Николай Николаевич Волков, заместник - началник на отдел за административни и външни връзки на управлението в работата с административните органи и гражданското общество.

Освен, че ще се запознаят с културно-исторически забележителности на Сливен, гостите ще имат официални срещи от 14 часа с кмета Стефан Радев и ръководството на общината и с председателя на Общинския съвет Димитър Митев от 13 часа, на които ще се обсъжда развитието на побратимените взаимоотношения между двата града.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност