"Отворено" пространство за младите хора в Сливен ще се състои на 15 август

12.08.2016

Събитието, организирано от Община Сливен и Младежки дом по случай Международния ден на младежта, се отлага за понеделник заради валежите от дъжд в града. Проявата ще се състои в понеделник, 15 август, от 17.30 часа в градската градина.

"Отворено" пространство за младите хора от града под мотото ”Изразете мнението си” беше планирано да се проведе днес от 17.30 часа, когато отбелязваме Международния ден на младежта. Събитието се организира съвместно с Евродеск информационна мрежа, Областен информационен център, Европа Директно, Сдружение „Жажда за живот”, БЧК - Сливен и Младежка банка при ОДФ.

Програмата остава същата. Предвидени са провеждането на футболен мач, младежки фотоконкурс ”Аз и Европа заедно", информационна кампания за Евродеск и 20 години EVS; “Отворено” младежко пространство с работилнички - рисуване върху коприна /" Батик", „Оригами”, стрелба с лък, демонстрация на „Канго”, слаклайн, игри с фризби , стопки, демонстрации и игри с доброволци от БЧК - Сливен, бодиарт; уъркшоп по народни танци със Стефани от "Сливенци"; йога за всички от Гауранда йога институт; младежка сцена - Група „Online” изява на младежки таланти- рапъри, танцьори, певци; игри с деца заедно с EVS доброволци от Турция; интерактивна игра "Вечното сливенско дърво"; зумба парти с Танцово студио Борис Панайотов. Ще има забавни водещи, викторина с много награди, летни забавления с малки и големи младежи.

12.08.2016 г.


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност