Централа

044/611 100

Предложения и сигнали

044/611 165

Кметът на Сливен награди победителите в турнира по тенис "Болярка къп"-2016

05.09.2016

Кметът на Сливен Стефан Радев награди победителите в традиционния любителски турнир по тенис "Болярка къп"-2016. Шампиони в тазгодишното издание на надпреварата са Елина Андонова и Петър Котев от София. Те се състезаваха на финал с Цоло Цветков и Илиана Воденичарова, които също са от столицата.

Елина и Петър бяха победители в турнира по тенис в Сливен и през 2013 година.

Стефан Радев поздрави победителите и участниците в турнира и им пожела още по-големи успехи на корта. "Радвам се, че любители на тениса от цялата страна идват в Сливен да премерят сили в една интелигентна игра и да покажат, че спортът е за хората във всички възрасти. Приемам Ви за посланици на Сливен в тенис средите на България и се надявам следващата година да има още по-голям брой участници", каза Радев.

Турнирът по тенис се проведе от 3 до 5 септември на трите тенис бази в града. В него се включиха 80 смесени двойки от цяла България. "С всяка година участниците в нашия турнир се увеличават и това е показател за нивото, което сме достигнали", коментира Анатолий Пеев - един от главните съдии в състезанието.

"Болярка къп" е за любители и се проведе за 16-та поредна година в Сливен под егидата на министъра на земеделието и храните Десислава Танева.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност