Централа

044/611 100

Предложения и сигнали

044/611 165

Община Сливен организира спортен празник в градската градина в града

15.09.2016

Община Сливен организира спортен празник в градската градина в града. Събитието е по случай Европейската седмица на спорта и ще се състои на 16 септември от 17 часа. Предвидено е на площадката в началото на парка и до паметника във вътрешната част да има демонстрации по зумба фитнес, спортна акробатика, енергийна гимнастика, спортни танци, канго, скокове на батут, фемили рън и лабиринт.

Участие ще вземат лицензираният фитнес инструктор Силвия Ташева, финалистите от предаването "България търси талант" от Спортен клуб по акробатика "Стефан Данчев" с треньор Виолета Бинева, Kangoo Club Zina с треньор Зина, Клуб по спортни танци "Туида" с треньор Йовита Пенчева, инструкторът по енергийна гимнастика Искра и Спортен клуб по ориентиране "Сините камъни" с треньор Веселин Василев.

Община Сливен кани всички жители и гости на града да се включат в най-мащабната проява в града по случай Европейската седмица на спорта.

Спортният празник се организира по егидата на Министерството на младежта и спорта, със съдействието на Младежки дом - Сливен.

15.09.2016 г.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност