Централа

044/611 100

Предложения и сигнали

044/611 165

Община Сливен поставя повдигнати пешеходни пътеки около училища

08.11.2016

Повдигнати пешеходни пътеки се полагат в Сливен и населени места в общината. Към момента са поставени три в района на СУ „Константин Константинов”, две - в района на ОУ „Елисавета Багряна” и една до детската градина в квартал „Речица” в Сливен.

Повдигнати пешеходни пътеки ще бъдат изградени до края на седмицата и в селата Бяла и Чокоба. Такива вече има поставени в село Крушаре.

„Още от началото на мандата с моя екип работим в посока безопасност на децата и учениците, което е приоритет за нас. Удовлетворен съм, че повдигнатите пешеходни пътеки в района на СУ „Константин Константинов” са вече факт. С това изпълних поет ангажимент пред родители, които бяха направили и подписка, обезпокоени за сигурността на децата си”, коментира кметът Стефан Радев. Той призова шофьорите да бъдат внимателни и отговорни. Според него шофирането не е игра, а отговорност към живота на другите.

След изпълнение на възложените дейности и отчитане, при наличие на свободен финансов ресурс, ще бъдат направени и други повдигнати пешеходни пътеки.

08.11.2016 г.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.