Достъпност

Централа

044/611 100

Предложения и сигнали

044/611 165

В Сливен се проведе турнир по футбол за деца

11.11.2016

Турнир по футбол за деца се проведе в сливенската спортна зала „Асеновец”. Проявата се организира от клуб „Сините камъни”. В състезанието участваха шест отбора от Сливен и един от Бургас. Купата за първото място спечели група „B-2” от клуба на организаторите, втори са малките футболисти от Речица – група С-2, а на трето място – Сливен, група D-1.

Кметът на общината Стефан Радев откри турнира. Той поздрави участниците и благодари на организаторите за усилията, които полагат за развитието на спорта в Сливен.

„Заслужавате поздравления за целта, която си поставяте – връщане на футболната слава на нашия град. Клубът инвестира в детския футбол и може да разчита на подкрепата на общината според нейните възможности”, каза кметът.

Той пожела на организаторите сред техните възпитаници да са бъдещите носители на златната топка и златната обувка.

Председателят на клуба по футбол „Сините камъни” Пламен Крумов приветства гостите и участниците. Той пожела много успехи на терена и поздрави колегите си и децата за вече постигнати успехи.

На откриването присъстваха още областният управител Татяна Петкова, директорът на териториалната дирекция на ДАНС Николай Чиликов, зам.-кметове, общински съветници и др.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.