Съюзът на пенсионерите-2004 изпрати благодарствено писмо до кмета Стефан Радев

13.01.2017
Съюзът на пенсионерите-2004 изпрати благодарствено писмо до  кмета Стефан Радев

Съюзът на пенсионерите-2004 изпрати благодарствено писмо до кмета Стефан Радев. Чрез него Централният съвет на Съюза благодари за оказаното съдействие и всеотдайна помощ за създаване на условия за развитие на художествената самодейност и разнообразяване живота на възрастните хора на територията на общината.

В него пише още:

"В град София се проведе XI Национален преглед на художествената самодейност на пенионерските и читалищни колективи, организиран и проведен от Съюза на пенсионерите-2004 с участие на самодейни пенсионерски колективи.

Достойно се представиха и бяха отличени със златни медали и грамоти вокалните групи от пенсионерските клубове в селата Чокоба и Трапоклово и индивидуалните им изпълнители. Със златен медал е наградена Пенка Симеонова за огромната безкористна организационна дейност с хората от третата възраст в Сливенска област и като активен член на Централния съвет и Изпълнителното бюро на Съюза на пенсионерите-2004, един от основателите на Съюза и радетел за възстановяване на пенсионерското движение.

Използвам случая да Ви благодаря за хуманното отношение и и съпричастност към съдбата на възрастните хора, която им оказвате с осигуряване на материална, финансова и морална помощ.

Председател на СП-2004: Цв. Минков".


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност