Областен информационен център Сливен организира концерт-хепънинг "Заедно за Европа"

24.04.2017
...

Областен информационен център Сливен Ви кани на празничен концерт-хепънинг

Очакват Ви забавно шоу с игри, викторина, творчески работилници, вокални изпълнения, народни, спортни и модерни танци и много награди за участниците. Празничното събитие ще се състои на 25 април 2017 г. /вторник/ от 11:00 часа в зала „Сливен“. Мероприятието се организира от Областен информационен център Сливен, съвместно с община Сливен.

В тържествената проява ще се включат художествени състави и школи при Военния клуб в Сливен. Водещи на концерта ще бъдат актьори от Държавния куклен театър – Сливен. Събитието е част от националната кампания под наслов „ЗАЕДНО ЗА ЕВРОПА“, която се осъществява на територията на цялата страна чрез Мрежата от 28 информационни центъра.

Целта на инициативата е да повиши информираността сред гражданите за постигнатите резултати от изпълнението на европейски проекти, както и отбелязването на три значими годишнини: 10 години от присъединяването на България към Европейския съюз, 60 години от създаването на Европейския социален фонд и 6 години от функционирането на Мрежата от Областни информационни центрове.

ВХОД СВОБОДЕН! ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Областен информационен център Сливен е част от Мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление" 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

За допълнителна информация:

Областен информационен център Сливен

тел.: 044/ 611 145

email: oicsliven@gmail.com


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност
Хаджията - Гид на Сливен