Засадиха дръвче в детска ясла №3 в Сливен

28.04.2017
Засадиха дръвче в детска ясла №3 в Сливен

Едно от дръвчетата, подарени от инициативата "Когато станем 100 000 - ще посадим гора", беше засадено в двора на детска ясла №3 в Сливен. В засаждането се включиха заместник-кметът по хуманитарни дейности в община Сливен Пепа Чиликова, директорът Антоанета Тодорова и деца от детското заведение.

"Ние искаме нашите деца да растат в по-чиста и по-зелена среда. Дръвчетата са белите дробове на нашата планета. Нашият екип вярва, че, ако посадим дръвче в двора на яслата, ние ще посеем семенца в сърцата на тези малчугани и те ще пораснат по-добри, по-отговорни и по-разумни", каза Антоанета Тодорова.

Тя съобщи, че инициативата "Когато станем 100 000 - ще посадим гора" е изпратила на яслата 100 дръвчета. Част от тях са подарени на кметството в село Мечкарево. Те вече са засадени в двора на църквата и около детската площадка.

За завършек на проявата, децата поздравиха официалните гости - заместник-кмета Пепа Чиликова и експерта в дирекция "Социални дейности, здравеопазване и спорт" Таня Куманова, с песен.

28.04.2017г.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност
Хаджията - Гид на Сливен