Кметът Стефан Радев се срещна с момчетата, донесли първия медал за баскетбола в Сливен

06.06.2017
---

Кметът на Сливен Стефан Радев се срещна с отбора на момчетата до 12 години от клуб „Сливен баскет“, които в края на месец май донесоха първия медал за баскетбола в града. На финала на Държавното първенство по баскетбол те се класираха трети сред най-добрите отбори в страната, а Стилиян Колев попадна в идеалната петица на първенството. Треньор на финалистите е Радомир Стоянов.

Кметът поздрави момчетата, като изрази увереност, че това е началото на бъдещи нови и по-високи постижения. „Такъв успех се постига с усилия, много труд, постоянство и любов към спорта. Той е и предпоставка за следващи нови победи“, каза Стефан Радев.

Станимир Комбалов и Събин Маринов от Управителния съвет на клуба подариха на кмета и неговия заместник Румен Иванов бронзови медали в знак на благодарност за подкрепата, която оказват на спорта. Отличията са изпратени лично от президента на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков. Стефан Радев и Румен Иванов гостуваха в зала „Васил Левски” по време на тренировката на момчетата от отбора. Кметът подари на клуба плакет на Община Сливен.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност