Община Сливен осъжда вандалските прояви

13.07.2017
Община Сливен осъжда вандалските прояви

Граждани сигнализираха за две потрошени пейки, поставени от Община Сливен преди два месеца до паметника на Таньо войвода, близо до обръщалото на тролеите в квартал "Клуцохор". Предполага се, че вандалският акт е извършен тази нощ. Пейките са пречупени на две. Надяваме се служителите на полицията да разкрият извършителите, които да понесат заслужено наказание.

Подобни посегателства са извършвани не веднъж. Чупени са кошчета за смет и други новопоставени съоръжения. Тази година вандали посегнаха и на великденската украса в парк "Юнак", само ден след като тя беше монтирана. Преди това неизвестни извършители разбиха склада за съхранение на коледната украса и изпочупиха елементи за хиляди левове.

Община Сливен осъжда тези престъпления и призовава за отговорно отношение на всички към общата собственост! Поставянето на нови съоръжения е в името на гражданите, тяхното удобство и потребности. Нека ценим всяка, дори и малка стъпка, която се предприема по отношение подобряване на условията за живот и по-приветлива визия на града.

Община Сливен апелира към гражданите, които станат свидетели на вандалски прояви, да сигнализират за това в администрацията или на тел. 112.

13.07.2017г.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност
Хаджията - Гид на Сливен