Румен Иванов: Напредва работата по проектите за благоустрояването на Сливен

04.08.2017
Румен Иванов

До края на месец август предстои да се сключат договори за дейностите по проекта за подобряване на градската среда, който включва благоустрояване в кв. „Република” и по поречието на река Асеновска в Сливен. Няма обжалване на процедурите и решението на възложителя е влязло в сила. За това информира зам.-кметът по финансите Румен Иванов.

На 19 юли е отворена обществената поръчка за избор на изпълнител за "пробива" на ул. "Г.С.Раковски". Комисията по разглеждане и оценяване на офертите работи и предстои тя да излезе с предложение за допустимост на кандидатите.

Иванов подчерта, че активно се работи по проекта за интегриран градски транспорт. Вече е сключен договор за ремонт на производствено-техническата база на превозвача и изграждане на логистичен център на обръщалото на "Дюлева река". В процес на разглеждане са процедурите за доставка на 27 автобуса, за интегрирана билетна система и на система за информация на пътниците.

„Ще се случат хубави неща за Сливен. През лятото на 2018 градът ще бъде обновен с много нови обекти”, категоричен е Румен Иванов.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност
Хаджията - Гид на Сливен