Общината ремонтира настилката на ул. „Йордан Кювлиев” и паркинга до Кукления театър в Сливен

30.08.2017
---

Община Сливен извършва ремонтни дейности по улица „Йордан Кювлиев” и паркинга до Кукления театър. Премахват се деформациите по настилката и се подобрява състоянието за по-безопасно придвижване на пешеходци и автомобили. Дейностите са част от усилията на общинското ръководство за подобряване на пътната инфраструктура в града и осигуряване на достъпна среда.

Общината ремонтира по първия етап от дейностите улици и участъци в Централна градска част и кварталите „Клуцохор“, „Комлука“, „Ново село“, „Кольо Фичето“, „Република“ и „Речица“ и улици в промишлената зона на Сливен. Към момента се работи на ул.”Академик Милетич”, която се намира до Дома за стари хора, и живеещите в къщите в района отдавна очакваха пътят да бъде ремонтиран. От първия етап на ремонтните дейности остава последният обект – локално платно на „Банско шосе”.

Вторият етап, който беше планиран за периода септември-края на октомври, вече приключи благодарение на предсрочното изпълнение на обектите от първия етап. Бяха извършени ремонтно-възстановителни работи предимно по квартални обслужващи улици и алеи за вътрешно-квартално транспортно преминаване.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност
Хаджията - Гид на Сливен