Роклегендите от „Сигнал” идват в Сливен за Фестивала на Стоте войводи

13.09.2017
---

Фестивалът на Стоте войводи ще забавлява за последен път сливналии на 22 и 23 септември. От догодина събитието ще има ново име, а всеки посетител може да стане негов кръстник.

За целта - в специална урна, в двата дни на фестивала ще се събират предложения за наименование, на наследника на Сливенския панаир, който се е провеждал в миналото и събирал търговци от цялата страна и чужбина.

Тази година хедлайнер на Фестивала на Стоте войводи е група "Сигнал". Роклегендите ще дадат всичко от себе си на 23 септември от 21 часа.

Преди тях на сцената ще видим Бандата на Пецата. Бившият вокалист на "Контрол" представя нов проект, който събира най-доброто от българската музика. Сам по себе си Пецата е истинско шоу не само като музикант, но и заради непосредствения си и забавен контакт с публиката по време на живи изпълнения.

Вторият ден на фестивала ще предложи и вече традиционното кулинарно шоу на Ути Бъчваров. Тази година популярният готвач умишлено пази в тайна с какво ще нагости хилядите посетители на събитието.

По повод Независимостта на България - 22 септември, първият ден на Фестивала на Стоте войводи ще бъде посветен на фолклорната музика. Своя програма ще изнесе Ансамбълът за народни песни и танци "Сливен", както и самодейни състави. Малко след 20 часа на сцената ще излезе и оркестър "Кристали", за да докосне сърцата на всички, които обичат горещите ритми.

Разбира се, тази година програмата на събитието включва безплатен детски куклен театър, както и панаирна зона, в която рекорден брой производители ще представят качествени храни и напитки.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност
Хаджията - Гид на Сливен