Пепа Чиликова откри новата учебна година в ОУ „Христо Ботев“ и ГПЗЕ „Захари Стоянов”

15.09.2017
...

Заместник-кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова присъства на тържеството за откриване на новата учебна година в Основно училище „Христо Ботев“ и в Гимназия с преподаване на западни езици „Захари Стоянов”.

„Първият учебен ден е празничен, незабравим и вълнуващ за всички нас. Скъпи първокласници, не се плашете - тук ви очакват много нови познания, вълшебни мигове и много нови приятели, посочи Чиликова.

Зам.-кметът пожела на учениците да търсят и да намират отговорите на своите въпроси, да учат, за да знаят. „С помощта на Вашите учители ще откриете своята силна страна и ще я развивате. Родителите трябва да са спокойни, защото децата им са в сигурни ръце. Но Вие ги подкрепяйте всеки ден. Намирайте време в забързания ден да чуете всичко, което ги вълнува”, каза още Чиликова.

Прага на езиковата гимназия прекрачват най-добрите ученици, заяви зам.-кметът на тържествената церемония в ГПЗЕ. „Пожелавам Ви тук да придобиете смелост да преследвате мечтите си. Да станете по-силни, да откриете своя собствен път, да покорите най-големите върхове на науката, да представяте достойно гимназия „Захари Стоянов” и родния си град”.

Пепа Чиликова поздрави учителите за смелостта. „Бъдете все така отдадени на професията, създавайте силни личности и се радвайте на уважението, което заслужавате. Скъпи родители, дълъг и труден е пътят към мечтите, но вашите деца със сигурност са на правия път”.

15.09.2017


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност
Хаджията - Гид на Сливен