В Дневния център за пълнолетни с увреждания подготвят мартенички и картички за 8 март

28.02.2018
----

От 8 до 23 февруари в сградата на Дневния център за пълнолетни лица с увреждания се проведе Ателие за мартеници. С голямо желание, ентусиазъм, творчество и подкрепа от екипа потребителите ръчно изработиха 325 броя красиви и различни модели мартеници с бял и червен конец, символ на пролетта, с пожелание за здраве, усмивки и късмет през годината. Мартениците ще бъдат подарени на държавни, местни институции, организации, партньорски организации и приятели на Дневния център, с пожелание за здраве и много успехи.

От 26 февруари в сградата на Центъра се създаде Работилница за картички. Потребителите започват изработването на 340 картички за Международния ден на жената 8-ми март. Поздравителни картички, с пожелание за здраве, вяра, надежда, радостни мигове и дълголетие, ще бъдат подарени на възрастни жени и жени с увреждания в Домашен социален патронаж.

Послучай 8-ми март потребителите на дневния център, със специално подготвена музикална програма, в партньорство с група „Славейче“ на Второ основно училище „Христо Ботев“ Сливен, на 07 март 2018 г. ще поздравят възрастни жени и жени с увреждания в Домашен социален патронаж Сливен.

Камелия Грозева – Председател фондация „Милосърдие“ и Ръководител на Дневен център за пълнолетни лица с увреждания Сливен.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност
Хаджията - Гид на Сливен