Заместник – кметът Пепа Чиликова откри Младежкия бал в подкрепа на здравословния начин на живот

11.12.2018
---

Традиционният Младежки бал под надслов „Моето здраве – моята отговорност“ се проведе днес в Сливен. В него участваха над 170 ученици от горните класове на 12 училища в община Сливен.

Балът беше открит от председателя на Общинския съвет по наркотични вещества и заместник - кмет Пепа Чиликова. „Щастлива съм, че в тези инициативи се включват все повече млади хора. Това ни кара да вярваме, че с общи усилия, можем да се справим и предотвратим един от най-значимите за обществото ни проблеми, свързани с употребата на психо-активни вещества“, заяви по време на откриването Пепа Чиликова. На събитието присъстваха членове на Общинския съвет по наркотични вещества, представители на крепост „Туида“ и учители.

Тази година форматът на събитието беше по-различен, с цел участниците да постигнат превантивните си идеи с музика, караоке изпълнения и танци.

В рамките на тържеството учениците представиха словесно своето мото за здравословен начин на живот без наркотици. В празничната програма взеха участие и Младежки танцов състав ,,Акация” при ПГИ ,,Проф. д-р Димитър Табаков”

Балът се организира от Общинския съвет по наркотични вещества, Превантивно-информационния център- Сливен, Младежкия съвет по наркотични вещества и доброволчески екипи.

11.12.2018 г.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност
Хаджията - Гид на Сливен