Театралната трупа при ППМГ „Добри Чинтулов“ тази вечер ще предава онлайн постановката „Железният светилник“

20.04.2020
---

Театралната трупа при Профилирана природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов“ също се включва в призива „Да си останем вкъщи!“. Тази вечер във фейсбук страницата на групата: https://www.facebook.com/trupapmg/ от 19 часа може да гледате постановката „Железният светилник“ по Димитър Талев.

На линка:https://m.facebook.com/trupapmg/playlist/561080068148277 можете да гледате други постановки на групата – „Тютюн“ по Димитър Димов и „Д-р“ по Бранислав Нушич.

Младите таланти и техният ръководител Веселина Симеонова ще ви направят съпричастни към своето изкуство и ще се опитат да внесат частица надежда и вяра в по-добри времена, когато всички ще бъдем отново заедно по сцените в града.

Във връзка с обявеното извънредно положение и отмяната на всички събития от културния календар през май, сайтът на Община Сливен създаде нов раздел:

https://mun.sliven.bg/obshtina-sliven-online

В него може да намерите записи на театрални представления, емблематични концертни изпълнения с участието на Симфоничен оркестър-Сливен и Ансамбъл за народни песни и танци-Сливен, както и виртуална разходка из залите на Художествена галерия „Димитър Добрович“, интересни презентации, статии и материали, свързани с исторически събития, живота и делото на исторически личности от Сливен, представяне на книги и чествания. Сайтът периодично се допълва и обогатяван с нови, интересни и полезни материали.

20.04.2020 г.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност
Хаджията - Гид на Сливен