Кметът Стефан Радев получи плакет от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва

29.09.2022
награда

Кметът Стефан Радев получи плакет от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва. Наградата му бе връчена от председателя на Областния съвет на организацията в Сливен полковник Божидар Борденяшки. Той благодари на кмета за подкрепата по време на честванията на 110 години от създаването на Трета българска армия на 14 септември тази година.

„Плакетът изработихме специално за годишнината, връчва се на командващите Трета армия и на представителите на местната власт в Сливен. С вашето присъствие и подкрепа демонстрирахте на практика едно единство между сливенското войнство и общинската власт“, каза пол. Борденяшки. Идеята на Съюза е подобно събитие да се организира всяка година.

Кметът увери, че общите дейности ще продължат и занапред, както и с всички, пазещи паметта за българската бойна слава, извоювани победи и велики наши военни стратези.

На срещата присъстваха още Митко Манев – председател на Общинския съвет на Съюза и Ангел Васков – зам.-председател на Областния съвет на организацията.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност