Състезателите от "Узана" - Габрово спечелиха купа "Сливен" в Националното състезание по ориентиране

21.08.2016
'Sliven 3 O days'

Председателят на Общински съвет - Сливен Димитър Митев награди победителите в тридневното състезание по ориентиране "Sliven 3 O days", което се проведе в местността Карандила край Сливен.

"Изключително съм щастлив, че Сливен за пореден път е домакин на Националното състезание по ориентиране. В лицето на Общината и Общински съвет - Сливен имате приятел и съмишленик. Поздравявам организаторите и всички участници, като им пожелавам високи спортни постижения", заяви Димитър Митев при връчване на наградите.

Купа "Сливен" бе спечелена от отбора на Клуб по спортно ориентиране (КСО) "Узана" - Габрово, на второ място се наредиха състезателите на КСО "Вариант 5" - Търговище, а третото място заеха участниците от КСО "Валди" - София.

С минута мълчание беше почетена паметта на Благой Стефанов - състезател по ориентиране от клуб "Бачо Киро"-Дряново, който е починал днес в родния си град. Клубът по ориентиране "Сините камъни"-Сливен, който снощи спечели купа "Дилян Ибришимов", предаде своето отличие на клуб "Бачо Киро" в памет на своя приятел.

Състезанието по ориентиране "Sliven 3 O days" се организира от Спортен клуб по ориентиране "Сини камъни", със съдействието на Община Сливен и Туристическо дружество "Сините камъни". Надпреварата се проведе от 19 до 21 август в района на Природен парк "Сините камъни", местност "Слънчева поляна".

21.08.2016г.


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност