Участието на Сливен се радва на голям интерес на международно туристическо изложение във Велико Търново

07.04.2017
Участието на Сливен се радва на голям интерес на международно туристическо изложение във Велико Търново

Община Сливен се представя със собствен щанд на 14-то издание на международното туристическо изложение „Културен туризъм” 2017 – Велико Търново. На него, под мотото на кампанията „Стани приятел на Сливен”, са представени всички културно-исторически обекти в града. „Участието на Сливен се радва на изключително голям интерес от страна на останалите изложители и гостите на форума”, сподели Елка Михалева, експерт по туризъм.

На сливенския щанд са показани рекламно-информационни материали за природните забележителности в региона, хотели, ресторанти, както и най-атрактивните събития от културния и спортния календар за 2017 година.

За туроператорите, които посещават щанда на община Сливен, са подготвени специални книжки с новите туристически програми, които се предлагат за организирани групи – „Ваканция в Сливен”, „Тийм билдинг в Сливен”, както и предстоящите събития в Нощ на музеите.

Министърът на туризма Стела Балтова посети щанда на Сливен и изказа своето задоволство, че след дълго отсъствие от туристически изложения, тази година община Сливен се представя с нова кампания, интересни туристически програми и атрактивни събития, които ще привлекат туристи в града и региона.

Туристическото изложение беше открито на 6 април и ще продължи до 8 април 2017 година.

07.04.2017


Снимки:


Пресслужба на община Сливен

Адрес: Бул. "Цар Освободител" 1
Тел: 044/611 112
Факс:044/66 23 50
Email: press@sliven.bg
За контакти: Връзка с обществеността

Източник: www.sliven.bg Позоваването на източника е задължително.


Достъпност
Хаджията - Гид на Сливен